Vista Start Menu

Vind het starticoon voor het programma dat je wil starten, snel!

Elke keer als je een programma start vanuit het Start menu, gebruik je een interface die al 10 jaar niet veranderd is. Naarmate het Start menu voller raakt, is het lastiger te navigeren. Ook duurt het langer voordat het Start menu geladen is.

Vista Start Menu benadert het gebruik van het Start menu op een andere manier. Het is gebleken dat mensen makkelijker de positie van programma-iconen onthouden, dan een lange lijst met namen die ze moeten doornemen.

Vista Start Menu integreert probleemloos in de Start Menu functie van Windows, maar is ook razendsnel op te roepen met de Windows-toets en de ernaast liggende Alt-toets. Je klikt vervolgens op het Programma-icoon van je keuze om de applicatie op te starten. Als je aanvulllende bestanden nodig hebt, die met het programma zijn meegeïnstalleerd, hoef je alleen met de muis over de snelkoppeling te gaan en krijg je een submenu met die aanvullende programma onderdelen te zien.

Het mooie van Vista Start Menu is dat als je programma’s installeert of verwijdert, de positie van programma-pictogrammen niet veranderd. Je hoeft dus niet langer op zoek naar snelkoppelingen die van plaats veranderd zijn.

[Website][Download]

 

Ook interessant voor jou:

  1. Boeken-, film-, dvd- en cd-lijstjes
  2. Burnaware is een uitstekend brandprogramma
  3. Gmail keeper
  4. 10 Tips voor een betere wachtwoordbeveiliging
  5. Artweaver tekenprogramma
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*