Extensies en Add-ons voor Firefox browser

SiteAdvisorSiteAdvisor

SiteAdvisor is een beveiligings plug-in voor je Firefox browser die je helpt om websites te herkennen die linken naar spyware, spam, virussen en phishing. DeSiteAdvisor dienst is gebaseerd op een enorme database met testresultaten van 100.000 software programma’s en 90% van het internetverkeer.

SiteAdvisor

Het programma integreert met zoekmachineresultaten van de populaire zoekmachines en geeft ook via de browser toolbar informatie of een site veilig is om te bezoeken.

SiteAdvisor

Desgewenst kun je bij onveilige sites meer informatie opvragen via SiteAdvisor over bijvoorbeeld spam die afkomstig is van de bewuste site of gevaarlijke downloads.

Tab Mix Plus
Tab Mix PlusMet Tab Mix Plus kun je alle tab instellingen zoals uiterlijk en gedrag aanpassen en Firefox sessies opslaan. Dit laatste is handig bij een browser crash of een onverwachte shutdown.

All-in-one Sidebar
All-in-one Sidebar

Met All-in-one Sidebar, geïnspireerd door de Opera browser, maak je je bookmarks,thema’s, downloads en geschiedenis beschikbaar vanuit een handige sidebar.

 

 

Gmail Space
Deze extensie maakt het mogelijk om je Gmail account (2 GB) te gebruiken voor online opslag van bestanden. Je kunt het vergelijken met Gmail Drive. Je Gmail account gedraagt zich als een PC op afstand waarmee je op een FTP-achtige manier bestanden kunt uitwisselen tussen je hardeschijf en Gmail. Je kunt bestanden uploaden en downloaden. Na installatie krijg je beschikking over een optie “GSpace” in het menu “Extra”. Als je hier op klikt opent het venster voor versturen van de bestanden of folders.

Na installatie, klik je op “GSpace” vanuit het menu “Extra”. Een nieuwe tab wordt geopend binnen het GSpace venster. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord voor Gmail om in te loggen. Als je bent ingelogd, zie je in het rechter venster “gs:/” staan. Selecteer vervolgens een folder of een bestand dat je wilt uploaden en klik op de “Upload/Right” pijl. Zo kun je met “Download/Left” pijl weer bestanden downloaden. Met de knop “Filter” kun je de bestanden kleiner dan 10 MB filteren omdat de maximaal toegestane attachment grootte 10 MB is in Gmail.

Sage for Firefox
Sage toont de beschikbare RSS feeds and feed geschiedenis in een sidebar aan de linkerkant, en in het hoofdvenster de nieuwsitems met samenvattingen en plaatjes.

Sage

 

 

 

 

Footiefox
FootiefoxDeze Add-on voor Firefox is een ‘must have’ voor de ware voetballiefhebber. Footiefox brengt het voetbal naar je browser. Zodra er een goal gescoord is, laat Footiefox het je weten. Je kunt maar liefst 18 leagues volgen qua (doelpunten) stand. Zodra er gescoord wordt, hoor je een signaal en verschijnt er een schermpje met daarin welk team gescoord heeft.

Video DownloadHelper; Firefox add-on downloadenVideo DownloadHelper; Firefox add-on downloaden

De gratis Firefox Add-on Video DownloadHelper is een hulpmiddel om content van het web te halen. Het doel is video- en afbeeldingsbestanden te capturen van vele sites die je daarna kunt opslaan op je hardeschijf.

Voor nog meer extensies ga je naar: Firefox Add-ons

 

Ook interessant voor jou:

  1. Mozilla Firefox
  2. Gmail webmail service
  3. Google Chrome browser
  4. SiteAdvisor beveiligingsplugin van McAfee
  5. ooVoo; gratis Video Chat (IM) en Video Conferencing tool
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*