Limewire vs. Frostwire

Met Limewire maak je gebruik van het Gnutella P2P (peer to peer) netwerk om MP3, Videos, documenten, programmas en beelden te downloaden en te delen. Het programma is banner- en spyware vrij.

LimeWire Plus biedt naast het Gnutella netwerk ook YouTube-integratie en Kelkoo integratie – DVD’s, CD’s, filmposters en nog veel meer direct vanuit LimeWire Plus vinden via Kelkoo. Ook kun je je favoriete podcasts en muziek via de iTunes® store downloaden. Daarnaast biedt de Plus versie ook Bittorent ondersteuning en biedt het dezelfde snelheidsvoordelen als de betaalde Pro versie van Limewire.

Let op! Downloaden van materiaal waarop copyright berust, is niet juist ( je dupeert uiteindelijk de maker). Omdat je bestanden via P2P automatisch deelt met anderen, is het aanbieden van met copyright beschermd materiaal strafbaar.

 

Frostwire Frostwire is een gratis Limewire  alternatief dat door een aantal deelnemers uit het LimeWire open-source project is gemaakt. Frostwire bevat geen copyright filter en biedt ook Bittorrent integratie. Daarnaast is het ook reclame en spyware vrij.

 

Ook interessant voor jou:

  1. Clickster mp3 zoekprogramma
  2. MP3Rocket p2p downloadsoftware voor muziek, films en andere downloads
  3. Woordkasteel
  4. Hitman Pro anti-spyware tool
  5. Civil Netizen verstuurt makkelijk bestanden om te delen
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*