Winbank digitaal kasboek

Winbank kasboek

Ben je op zoek naar een gratis én Nederlandstalig kasboek om je privé boekhouding op een overzichtelijke manier op de computer bij te houden? Dan is WinBank een goede keuze. Met Winbank maak je kosten zoals die van je auto, boodschappen, sport, verzekeringen inzichtelijk.

Je moet natuurlijk wel de discipline opbrengen om je uitgaven in te voeren, maar dat gaat in Winbank eenvoudig en snel.

Wanneer je internetbankiert kun je jezelf veel invoerwerk besparen door de overschrijvingen te importeren.

Winbank maandelijkse uitgaven

Hadden je ouders vroeger allerlei potjes (sigaretten blikken bijvoorbeeld) om te reserveren voor grotere uitgaven zoals de vakantie, tegenwoordig heet dat budgetteren. Met budgetten kun je de uitgaven binnen de perken houden door vantevoren te bepalen hoeveel geld je maandelijks wilt uitgeven aan kleding, uitgaan, je auto en andere zaken. Je kunt in Winbank vervolgens zien of je binnen je budget blijft of dat je moet besparen.

Winbank grafieken

Je kunt heel handig de inkomsten, uitgaven en bezittingen van verschillende maanden of jaren naast elkaar plaatsen. Bijna alle overzichten zijn ook in grafiekvorm te bekijken, wat een nog duidelijker beeld geeft

Vanaf versie 1.9.0 kun je in WinBank ook gas-, elektra- en waterverbuik bijhouden. En met de verschillende tabellen en vele grafieken snel zien of het verbruik toe- of afneemt.

  • [Download][Website] Win95/98/2K/XP/Vista freeware
    Tags: winbank kasboek huishoudboekje

 

Ook interessant voor jou:

  1. World Wind
  2. Gmail webmail service
  3. Microsoft Private Folder
  4. Gmail keeper
  5. Clickster mp3 zoekprogramma
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*