DiskBoss; bestanden en schijfbeheerder

Disk Boss bestands- en schijfbeheerderMet de grote hardeschijven van tegenwoordig kun je een bestands- en schijf beheerder goed gebruiken. Na opstarten kom je in de overzichtelijke en mooi vormgegeven interface die je een lijst biedt van alle aangesloten hardeschijven en partities met hun maximale en reeds gebruikte capaciteit.

DiskBoss analyseert het gebruik van je hardeschijven, netwerkschijven of  NAS opslag en laat grafisch zien welke partities of mappen de meeste MB’s opslurpen. Netwerkschijven worden niet automatisch herkend, maar je kunt ze koppelen aan een driveletter.  Bij elke partitie staat een picto Tools die toegang geeft tot een menu met handige functies. Zo kun je zoeken naar bestanden, kun je het schijfgebruik in een grafiek weergeven en kun je dubbele bestanden opsporen.

Met DiskBoss kun je ook je bestanden en mappen reorganiseren (kopiëren, verplaatsen en verwijderen). De functie Bookmarks laat je mappen in een favorietenlijst zetten zodat je ze makkelijk kunt openen. De functie Cleanup verwijdert allerlei tijdelijke bestanden,  terwijl de functie Sync je de mogelijkheid geeft om de gegevens van twee mappen te synchroniseren. De betaalde Pro-versie van DiskBoss bevat nog veel meer mogelijkheden.

Besturingssysteem: Windows 2000/XP/Vista/7
Taal: Engels
Licentie: Freeware, gratis software
Website: Diskboss.com
Download: DiskBoss free

Ook interessant voor jou:

  1. Offline Rekening Overzicht
  2. Civil Netizen verstuurt makkelijk bestanden om te delen
  3. Goodsync synchronisatie van je bestanden en mappen
  4. Teamviewer neemt snel en makkelijk een pc over
  5. Burnaware is een uitstekend brandprogramma
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*