Everything; snelle zoekmachine voor je pc

Everything zoekmachine

Je vraagt je soms af waarom sommige noodzakelijke functies zo slecht werken onder Microsoft Windows. Één daarvan is de zoekfunctie van Windows Explorer. Deze is bijzonder traag en je wordt daardoor eigenlijk gedwongen om gebruik te maken van alternatieven als Google Desktop, Copernic Desktop of Windows Desktop Search.
Nadeel van dit soort programma’s is dat ze nogal wat computergeheugen vreten. De achterdochtigen onder ons vrezen daarnaast dat Google en Co met je lokale zoekopdrachten aan de haal gaan.

Dan is Everything het zoekprogramma dat je nodig hebt. Het heeft een simpele interface en een fenomenale indexeersnelheid. Het programmaatje is slechts 300K groot en geheugengebruik is minimaal.

Voor je nu in vreugde uitbarst en het programma download: er is één maar. Het werkt alleen met schijven die volgens het NTFS bestandssysteem zijn geformatteerd. Heb je bijzonder veel bestanden (1 miljoen+) op je schijf staan dan gaat het geheugengebruik wel behoorlijk omhoog. In ieder geval is Everything de moeite van het proberen waard.

 

  • NT/2K/2003/XP/Vista/Windows7 freeware
    Tags: everything enterprise desktop search [Download]

 

Ook interessant voor jou:

  1. Autoruns toont welke programma’s automatisch opstarten
  2. Video DownloadHelper; Firefox add-on downloaden
  3. MP3Rocket p2p downloader
  4. ExtractNow uitpakker van gecomprimeerde bestanden
  5. SUPER; Simplified Universal Player Encoder & Renderer
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*