Freecommander; alternatieve Verkenner

Freecommander als alternatief voor Windows verkennerFreeCommander is een eenvoudig te gebruiken alternatief voor bestandsbeheer met de Windows Verkenner. Het programma helpt je bij het dagelijkse werk in Windows. Het bevat alle nodige functies voor het beheren van je gegevens. Je kunt FreeCommander overal gebruiken – kopiëer gewoon de installatie directory op een CD, USB-stick of zelfs een diskette – en je kunt er zelfs mee werken op een andere PC.

Het grootste voordeel van FreeCommander is de weergave van 2 mappen tegelijk. Je kunt door slepen dan heel gemakkelijk bestanden kopiëren of verplaatsen.
Maar daarnaast kun je nog veel meer met FreeCommander. Voor mensen die veel met grote bestanden moeten werken, voorziet FreeCommander in het in- en uitpakken van grote bestanden, het splitsen van grote bestanden of het plaatsen van bestanden op verschillende kleinere schijven. Ook heeft FreeCommander onder andere een ingebouwd compressieprogramma, de mogelijkheid tot het filteren en synchroniseren van bestanden.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe versie onder de titel Freecommander XE. Deze is nog niet officiëel gereleased.

Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7 (32-bit)
Taal: Nederlands en Engels
Licentie: Freeware, gratis software
Vergelijkbaar met: Cubic Explorer
Website: Freecommander.com
Download: Freecommander

Ook interessant voor jou:

  1. DiskBoss; bestanden en schijfbeheerder
  2. CubicExplorer vervangt windows verkenner
  3. Treesize Free toont ‘infobesitas’ harde schijf
  4. Undelete 360 wist bestanden definitief of haalt ze terug
  5. Online bestanden converteren
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*