Brandprogrammas

Burn

AnyDVD – van de makers van CloneCD en CloneDVD – werkt op de ‘achtergrond’ van Windows om de kopiëerbeveiliging van DVD films te omzeilen zodat je in staat bent een backup-kopie van jouw DVD te maken met bijvoorbeeld CloneDVD. De regiocode kan door AnyDVD ook verwijderd worden zodat je de film op elke DVD speler kunt afspelen.
[Website [Download] [Screenshotshareware

Burnon CD/DVD FreeBurnOn CD/DVD Free

BurnOn CD/DVD is een CD en DVD brandprogramma. Backup en dupliceer onbeveiligde CD/DVD media in 1:1 mode. Split DVD video films. Deze applicatie kopiëert geen CSS beveiligde schijfjes. Maak er je eigen data, audio en video CD/DVD compilaties mee. Rip data en audio tracks van CD/DVD media en kopiëer ze naar je hardeschijf.

CDBurnerXPCDBurnerXP
is een makkelijk te gebruiken CD/DVD brandprogramma, dat CD-R en CD-RW kan beschrijven. Het programma kan ook direct schijfjes beschrijven van een ISO bestand en een image beware als ISO bestand (*.iso). Je kunt er data en audio CD’s mee maken en het ondersteunt Burn-Proof techniek, multi-sessie schijfjes, importeren van ISO bestanden en meer. Naast branden kun je er ook CD’s mee rippen, WAV bestanden bewerken, MP3 bestanden encoderen, schijfjes wissen etc. CDBurnerXP heeft geen ASPI nodig wanneer het draait onder NT/2000/XP. Het programma kan ook .bin en .nrg (Nero) image bestanden omzetten naar .ISO format.
[Meer info en Downloadfreeware

 • CloneCD
  CloneCd maakt backups van je muziek en data cd’s ongeacht de kopiëerbeveiliging. CloneCD kopiëert niet alleen cd’s maar ook DVD’s met bestandsindelingen als DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD+R Dual Layer en DVD-RAM. Films worden 1:1 gekopiëerd en dus niet gecomprimeerd. Voor het kopiëren van DVD’s heb je wel AnyDVD nodig (eveneens Shareware). Verder kun je met CloneCD ook ISO en UDF bestanden maken en kopiëert het CD’s/DVD’s met het nieuwe SafeDisc 3 protectie systeem.
  [Website] [Downloadshareware
 • CloneDVD
  maakt perfecte kopiëen van niet-beveiligde DVD’s. Voor beveiligde DVD’s heb je AnyDVD erbij nodig.
  [Website] [Downloadshareware
 • DeepBurner Free
  is een brandprogramma voor het maken van cd’s en dvd’s. Van deze software is zowel een gratis uitvoering als een koopversie. Met DeepBurner kun je data-cd/dvd’s, audio-cd’s, ISO-bestanden of boot-cd’s maken.
  [Website] [Downloadfreeware