AceHTML free een zeer uitgebreide gratis HTML-editor

AceHTML freeAceHTML Free
Een zeer uitgebreide gratis HTML-editor. Zo kun je er Perl, XML, WML, ASP, PHP, ColdFusion, CSS, en JavaScript code mee bewerken.  AceHTML free beschikt het over een interne viewer, de mogelijkheid om formulieren aan te maken, een imagemap te creëren en nog veel meer. Voor het uploaden van je bestanden, is er een koppeling mogelijk naar het apart te installeren AceFTP free.  Genoeg voor de beginnende webmaster dus!

Grote nadeel is wel dat je verplicht bent om de Mystart Toolbar mee te installeren. Als je dit niet wilt, installeert de software zich niet.  Je moet er na deze stap opletten om het vinkje voor “Make Mystart.com my homepage” uit te zetten en er in je browser op letten dat het installatieprogramma je zoekmachinevoorkeur niet aanpast naar Mystart. Verder installeert het “onder water” nog een Anti-phising domain inspector en Skype software mee. Hoewel Viscommedia te vertrouwen valt, is dit gewoon geen “nette” installatiewijze.

Overigens kun je via het Configuratiescherm en dan Programma’s (software) verwijderen alle meegeleverde software wel verwijderen.

Besturingssysteem: Windows 2000/XP/Vista
Taal: Engels
Licentie: Freeware, gratis software
Website: Visicommedia.com
Download: AceHTML free
Download: AceFTP free

Ook interessant voor jou:

  1. Eusing Free Registry Cleaner gratis register opschoner
  2. Quicktime Alternative
  3. Secunia Personal Software Inspector houd je software up-to-date
  4. 5 tips om je Android toestel te beveiligen tegen virussen
  5. Speedbit Video Accelerator for Youtube
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*