Tipp10 leert je met 10 vingers te typen

Tipp10 tienvingersysteem lerenZolang we nog niet tegen onze computer kunnen praten, blijft het toetsenbord dé manier om gegevens in te voeren. Waarom zou je dat nog langer met het 2 vinger zoeksysteem doen? Met Tipp10 leer je gratis het tienvingersysteem en je verhoogt daarmee je typesnelheid aanzienlijk. Ook voor gevorderden is Tipp10 handig om je typevaardigheid te oefenen. Zelfs met het numerieke toetsenbord kun je oefenen.  Tipp 10 bestaat uit 20 lessen. Je kunt eventueel eigen teksten invoeren om mee te oefenen.

De software reageert op de gemaakte typefouten door je de foutief aangeraakte letters meer te laten oefenen. Het virtuele toetsenbord laat je zien met welke vinger je welke toets moet aanraken. Je vorderingen worden gedetailleerd bijgehouden.  Je kunt zelf de tijdsduur van de lessen instellen en de teksten kiezen. Er zijn zelfs speciale oefenteksten voor programmeurs en juristen.

Tipp10 is een prima typecursus om te leren typen met 10 vingers. Standaard toetsenbord layout is QWERTY, maar ook andere toetsenbord layouts zijn mogelijk. De programmatuur is er voor Windows, Windows portable, Mac OS X en Linux.

Besturingssysteem: Windows 2000/XP/Vista/7
Taal: Engels en Duits
Licentie: Freeware, gratis software
Website: Tipp10.com
Download: Tipp10 free

Ook interessant voor jou:

  1. Webdwarf WYSIWYG web-editor
  2. Screamer Radio laat je gratis naar internetradio luisteren
  3. Wordle; maak zelf een woorden wolk
  4. Exact Audio Copy (EAC) cd-ripper
  5. Woordkasteel
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je reactie

*